Lilypie First Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers

2012. szeptember 26., szerda

Szülinapi ötletelés/szavazás

Lassan, de biztosan közeleg Zselyke első szülinapja. Én nyilván jobban be vagyok sózva, mint ő, ráadásul már most azon jár az agyam, hogy mit CSINÁLJAK neki :)
A tegnapi játszás megerősített abban, hogy fából készült játékot csináljak. Ez a legideálisabb alapanyagát tekintve, mivel egy egy évesnek jó és tartós játék, biztonságos, ráadásul kiélhetem magam a keretes fűrésszel, csiszolópapírral és a pirográffal is :)
Az alap koncepció már megvan: fából készült állat figurákat fog tőlem kapni. Amíg aludt, elkészültem az első vázlatokkal, viszont: nem tudok dűlőre jutni.

Segítsetek!
Lehet szavazni, hogy kinek melyik figura tetszik, mit tökéletesítsek, vagy mi legyen még, illetve, hogy egyben maradjanak, vagy vágjam szét őket egyszerű, 2db-os puzzle-nak.

Íme az első skiccek:

2 megjegyzés:

  1. süni maci teknőc mindenképp, és ne vágd szét:)

    VálaszTörlés
  2. Köszi, hogy megtörted a jeget! :)

    Eddig az itthoni szavazatokat is beleszámítva a süni vezet "torony" magasan, van még 1-1 szavazata a macinak, teknősnek, cicának és halnak.

    Viktor azt javasolta, hogy készüljön mindenből 2db, hogy egyet szétvágjak, a másik meg mutatja, hogy milyen is az állat. Alapanyag van, a szavazattal rendelkező állatok tervei készülnek nagyobb méretben, szebb körvonallal, aztán eldől mennyire egyszerű is ez :) (lelkesedésem egyelőre töretlen)

    VálaszTörlés