Lilypie First Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers

2012. szeptember 18., kedd

Divatozik

a kisasszony! Alapvetően sincs oka panaszra, ami a ruhatárát illeti, hisz a sok örökölt ruhán túl mindig kap újakat a Mamáéktól is. Ha jön valaki látogatóba, az is többnyire valami ruhácskával jön, hisz egy leányzót jól lehet öltöztetni. Mikor Pista hazalátogat, akkor is lapul valami lánynak szánt a bőröndjében, köszönhetően Annamarinak.
Tegnap este Mesivel kimentünk Ferihegyre- nekem akkor is ez marad, ha érthetetlen okokból a "mindent átkeresztelünk" mozgalom áldozatává vált- a Nagypapa és Pista elé. Most aztán igazán jó dolga van Zselyke babónak: a Nagypapa is hozott neki egy most ideális- méretben és anyagban is- lilás (szerintem cékla színű:)) melegítő együttest és Annamari is küldött a kért 86-os méretben harisnyákat, rugdalózókat, csíkos szettet, átmeneti kabátot. Valahogy úgy jött össze, hogy most az Annamari-féle szett és a kabát is piros, amit Edittel közösen imádunk a lányon :) Mivel még az idei téli ruha kiárusításnál megvettem az idei télre az overálját, ezért csak valami átmeneti kabátra volt szükségünk, ami ősszel, ha hűvösebb van és tavasszal, ha már kicsit melegebb, jó lesz a sétához. A Nagypapáék nagyon kitettek magukért- ügyesen vásárol két férfi is együtt!- olyan kabátot hoztak, ami cippzáras, kapucnis és kifordítható! Egyik oldala teljesen piros, két kis tépőzáras zsebbel az elején- ezzel jól eljátszik majd a babó, ha rájön:)- a másik oldala pedig piros-fehér csíkos. Most durván 3 ujjnyit kell felhajtani az ujját, úgy jó.

Mivel érkeztek új ruhák, amik egy pár hétre még bekerülnek a komód legalsó, "majd belenő" fiókjába, ismételten átnéztem a fiók tartalmát és a sorra kerülő darabokat kivettem. Így kerül majd sorra a Nagypapa által hozott melegítő váltásaként az Annamaritól nyáron kapott 74-es Disney-s 3 részes együttes, ezért mehetünk sétálni a melegebb napokon igazi elegáns, sőt mi több, sikkes babaként a télen/tavasszal vette pepita kiskabátban és hozzá való sapkában. Tüneményes benne a leányzó! Olyan, akárcsak egy párizsi divatlapban :) Kicsit bánom, hogy nem egy pár nappal előbb került elő, akkor levihettem volna benne Lőrincre- olvadozott volna mindenki, bár biztos így is jó lesz, a távirányító miatti mozgolódás miatt kicsit homályos képeken :)

Kicsit megszeppenve
Ez a pofi... TÖKÉLETES! :)
                                     

A hétvégi utazásunknak lett bizony eredménye is: a leányzó annyira élvezte az ebédlőben lévő "baba kalandparkot", amit a székek és az asztal nyújtott számára, hogy ma reggel itthon igyekezett folytatni. Az ikeás fellépőnk alatt eddig is rendszeresen átbújt, de most gondolt egy nagyot és újított: az alsó lépcsőfok alatt átbújt, majd nem lapult tovább, hanem megpróbálta a hátsó, magasabban lévő átkötő/merevítő elemen keresztül megmászni a "lehetetlent". Szegénykémnek először az etetőszéke volt útban, mert a buksija beleütközött annak az átkötőjébe. Az etetőszéket gyorsan kivarázsoltam a helyéről, majd hagytam, próbálkozzon Zselykém. Az ujjacskái nem értek le a földre, annyi esze meg nem volt- bár lehet nem is baj-, hogy megpróbáljon felállni és így átbillenni, de élvezte a helyzetet. Még azt is hagyta, hogy vakuval fotózzam:
Így fogadta a fotózást
Jól áll neki Nagypapa ajándéka :)
Huncutkodik
Milyen ügyesen térdel már!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése