Lilypie First Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers

2012. szeptember 6., csütörtök

Húsimádó

Azt hiszem Zselyke egyértelmûen húsimádó. Ha ehet husit, akkor minden mást hanyagol, függetlenül attól, hogy egyébként szereti. Noszvajon a húslevesbôl nem kellett a sárgarépa és a tészta, miután kiderült, hogy van abban csirkehús is. A héten a szeretett kenyér maradt alul a reggeli során a sonkával és a sajttal szemben, tegnap pedig a fasírt gyôzedelmeskedett a krumplipürével "vívott" harcban...
Bizony, a lány életében másodszor, elôre megfontolt szándékból elôször, most evett igazi felnôtt ételt. Azaz olyat, ami MINDENKINEK készült, nem kifejezetten a lánynak, minimális sóval, bors nélkül, stb.
Nagypapó fasírtjáért odáig volt :). Egy-egy étkezésnél megevett majdnem egy teljes gombócot. Eleinte jól rágta, majd mikor kezdett eltelni és elfáradni a nem csak "nyelendô" étkezésben, a fasírt legjobb részét- a keményebb, prézlis szélét- én, míg a puha, tiszta husi belsôt Zselyke ette. Ma trükköztem és nem kapott CSAK fasírtot, hanem apróra vágva belekevertem a krumplipüréjébe. Így nem volt semmilyen ellenállás, csak jó étvágy és rágás :)

Szokjuk a darabos(abb) ételeket, a tejet és minden remekül halad! (kopog-kopog a képzeletbeli asztallapon :))

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése