Lilypie First Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers

2012. szeptember 25., kedd

Látogatóban

Zselyke a buszon
voltunk ma Anitáéknál. Zselykével reggel felkerekedtünk és átbuszoztunk Csepelre. Mondhatom ez aztán IGAZI KALAND volt, bár akár úgy is fogalmazhatnék, hogy: tanulságos, társadalmi rétegek közti különbségeket felvillantó szociotanulmány... a mibenlétét itt sajnos nem fejthetem ki, legyen elég a tömör lényege; a beszéd tanulás elején is érdekes különbségek észlelhetők. Ami az egyik embernek "pápá", a másiknak "csá"...
Mivel reggel még fújt a szél, így a kifordítható kabát került a lányra, amiben tüneményes!

Etele, Anita és Magzi, no és persze Zselyke :)
Olyan negyed 11 körül értünk oda Anitához és Eteléhez és csak most értünk haza- azaz igazán jól elvoltunk. Anitának nagyon jól áll a pocak :), kiderült, hogy Magziból Johanna vagy Dávid lesz- majd elválik. Etele tündéri volt, ahogy időnként megsimogatta Zselyke pofiját, kölcsönadta a cumiját és bevont minket az autózásba. Jelentem, a lánynak tetszenek az autók- a nagyobb, még nem lendkerekes autók szóba jöhetnek szülinapi ajándék gyanánt :)-, a fa kirakók- az a fajta, amit egyébként már sokszor néztem, mikor egy kb. A4-es falapba lehet a helyére tenni pl. a háziállatokat, amik vékony farostlemez szerűségből vannak kivágva.
Pizzát ebédeltünk, Zselyke falt egy csomó gyümölcsöt, természetesen itt is rendületlenül felállt, ahol tudott és időnként a hangját is hallatta. Megegyeztünk, hogy igyekszünk a férjeinket is összehozni egy találkozón, valamint jó lenne az egyetemről a csajokkal is egy több személyes "kivel mi van" teázást összehozni, addig, amíg Anita egyben van és még ráér :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése