Lilypie First Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers

2012. szeptember 26., szerda

Félelmetes, ahogy

Zselyke rekord sebességgel fejlôdik. Nincs egy hete, hogy pénteken felállt, de ez neki nem elég. A kanapénál rendre igyekszik felemelni a lábát, majdnem úgy, mint a hím kutyák pisilésnél, mert ô bizony felmászna, ha tudna. Szerencsére nem tud, jól is van ez így, mert aki nincs fent a kanapén, az le se eshet onnan :)
De ma délután úgy döntött, hogy ô bizony apázna és nincs elôtte semmiféle akadály. Viktor után indult, aki felment az emeletre. Sebaj, csak kússzon, max hiszti lesz az elôszobában- gondoltam naivan... De Anya nem volt tisztában lánykája képességeivel, aki bizony LÉPCSÔT MÁSZOTT! Szerencsére Nagypapa (és Viktor is) végig szemmel tartotta, így nyugtázva képességeit, egyrészt büszkék voltunk, hogy milyen ügyes lányunk van, másrészt viszont átértékeltem a "hogyan tovább" kérdést.
Mielôbb fel kell szerelni a rácsot, de addig is két lehetôség közül választhatok, ha kettesben vagyunk és nem tudom végig szemmel tartani: vagy börtönben lesz a járókában,vagy valamilyen módon a kb. 2 méteres körzetemben... Mától tényleg egy percre se szabad egyedül hagyni!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése