Lilypie First Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers

2013. december 6., péntek

Itt járt a Télapó!

Teli cipők :)
Minden jel arra utal, hogy a sírások és hisztik ellenére jó gyerek volt Zselyke és Magor is. A Télapó csak ajándékot hozott nekik a cipőcskékbe- és azok alá is, mert túl picik még mindenhez-, virgácsot nem. Na, de majd jövőre! Akkor úgy is könnyebben tesznek majd rossz fát a tűzre :)
Megnézi mit kaptak...
Fejetlen csoki mikulással 
Nagyon finom volt!
Magor kis cipője és Zselyke immár 22-es "nagy" csizmája a teraszajtóhoz került este, hogy a kertből könnyen megközelíthesse a nagy szakállú.
Megnézi a színezőt
Kaptak 2-2 kinder tejszeletet, 1-1 kis csoki mikulást, narancsot, sok-sok monyót és Zselykének jutott még Miki csoki kocka, Stühmer csoki nyalóka és medve és egy a lány által macinak nézett barna színű Zhu zhu pets hörcsög.
Kicsi rénszarvas, 
Kicsit nagyobb rénszarvas :)
Hadiállapot
Mikor lejöttünk és elhúztuk a függönyt, a narancsra mart rá először a babó, majd később észrevette a csizmái alapzatául szolgáló Bogyós színezőt is.
Azóta persze elfogyasztott egy csoki mikulást, egy tejszeletet, a macis csokit és az adventi naptárban rejlő karácsonyi fenyőág formájú csokit is. A tejszeletek biztos magasságban, hogy azért ebédeljen és ne legyen rosszul.
Biztos elfáradt a szán húzásban :)
Az első kép (nem tudom készen van-e már) 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése