Lilypie First Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers

2013. december 5., csütörtök

Igazi kis kukta

Mesi muffin sütést tervezett, hogy holnap legyen mit vinnie mikulás ajándékként a zumba órájára.

Segítettünk neki a lánnyal. Némileg nagyobb tapasztalatom van muffin téren is, mint neki, így a tészta összeállítást, ízesítést mi csináltunk Zselykével, míg Mesi porciózott, sütött, tűpróbát végzett, pakolt.
Zselyke nagyon élvezi a sütést, ez az első idei szülinapi torta készítés óta nyilvánvaló. Most is hozta előbb a műanyag sámlit, majd a kisszéket és azon állva kuktáskodott. A meggyes-mákos muffinnál a mákszemeket keverte el a tésztában, majd a fahéjas almásnál a reszelt almát is ő tette át a tányérról a tálba és ő is kavarta össze :)

Annyira édes, ahogy ügyködik. Eszembe jut, mikor én játszhattam főzőcskéset Nagymamánál. Ki tudja, talán ha ő nem engedi (mert otthon nem volt szabad krumplit karalábévájóval faragnom a "levesemhez"), ma se főznék szívesen...

Az almás tésztába végül egy alma került, így maradt egy, amit a lány észrevett a konyhapulton és lecsapott rá. Jó az alma, nyersen, héjastól is, csak így lassan halad vele a lány és többnyire előbb unja meg, mint hogy elfogy... Most egész kitartó volt és végül egy fél almát rágcsált el.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése