Lilypie First Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers

2012. augusztus 22., szerda

Akadálypálya az egész világ...

legalábbis Zselyke számára, aki úgy tűnik, hogy ennek minden percét élvezi- így lehetséges, hogy a kalandpark a valójában megfelelő szó. Délelőtt felfedezte magának a számítógépnél használt széket, majd a már megszokott húzogatásán túllépve úgy döntött, hogy kuckó lesz belőle. Boldogan vackolta be magát a négy láb közé, majd mikor megunta, a bonyolultabb utat választotta. Sokáig kitartott az elhatározása mellett, ami jó tornának bizonyult- először emelkedett (vicces ez így, ilyen formában, nem pedig ereszkedésként :)) négykézlábra. Többször fennakadt a pocakja, majd mikor nyűgösködni kezdett, az orfűi labdával segítettem neki megtalálni a kivezető utat.
Az itthoni "kalandpark" képei
Nem sokkal később már a nappali és a konyha közt rótta a köröket. Mikor megunta az imádott rámolós szórakozása lett a soros: a játszó asztal polcából kivette minden könyvét, igyekezett az egész nappaliban úgy elszórni őket, hogy a lehető legnagyobb helyet foglalja el- magának:). Majd a pelenkázó táskában matatott, ahonnan kincsként az alátét került elő. Vigyorogva lengette hanyatt fekvésben az alátétet, majd míg én elmentem a konyhába inni, ő hirtelenjében csendben maradt... Mint a Duracel nyuszi, mikor lemerül, úgy szűnt meg egyszer csak a délelőtti nagy kaland és aludt el egyik pillanatról a másikra a leányzó:

Ebéd után mellettem "kuktáskodott", míg készült a vacsorája- az igazi NAGY KEDVENC, almás, krumlis húsos főzelék, most nyúl lapockával. Attól tartok, hogy különös vonzalmat táplál a fiók fogantyúja iránt. Odakúszik az egyedüli, fiókokat tartalmazó konyhabútor elemhez, felkapaszkodik az alsó fiók "gombjára" és csak les. Várja a csodát, vagy ki tudja mit... Addig jó, amíg nem tudja kihúzni, csak fogni és szerelmesen csodálni.
A nagy melegben már kétszer fürdött, megivott ~1,5 liter teát (még jó, hogy enni is jól eszik), minden különösebb kérés nélkül kúszik- többet, mint egy hivatásos katonai osztag- és alszik. Délután is elájult, magára tekerve a blinget:
Délutáni alvás
Igazi kúszós, piszkos térdecske :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése