Lilypie First Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers

2012. augusztus 27., hétfő

8 kilo felett

Zselyke babó a tegnap esti mérlegelés során 8,09kg-ot produkált (10dkg-ot gyarapodott az elmúlt héten), ezzel átléptük a 8kg-os "álomhatárt". Nagyon örültünk neki Viktorral, a lány pedig furcsán, kerek szemekkel nézett ránk, de mikor azt mondtam neki, hogy "Ez jó, örülünk neki!", akkor elmosolyodott :) Annyira aranyos!

Ma reggeli képek, nem sokkal a számára szörnyűséges körömvágást követően (kicsiként egy cseppet se zavarta, az elmúlt 1-2 hónapban egyre rosszabbul viseli- hol a második körömnél kezdi a hisztit, hol az utolsó háromnál...)
A legnagyobb problémám, hogy a hetente esedékes "karom" vágásnál így ténylegesen veszélybe kerülhetnek az ujjacskái, ahogy kapkod, vagy éppen rámarkol az ollóra, mert bőrvágó ollóval vágom a körmét, nem pedig biztonsági babaollóval, amit szerintem ugyanúgy utálna :s Kézrángatás a lány részéről, némi artikulátlan üvöltéssel fűszerezve, míg én "akkor sem adom fel" módon óvatosan, de határozottan igyekszem lefogni a mancsát úgy, hogy a soron következő ujján lévő körmöt levágjam. Sajnálatos módon volt már, hogy ő "nyert" és két körmét nem vágtam le, de azok komolyan fegyvernek minősülnek- kicsit, erősek, hosszúak-, saját magát is megkarmolja velük és minket is remekül csipked... Önvédelemből jeles!

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése