Lilypie First Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers

2013. október 21., hétfő

Vasárnapi programok

Vasárnap délután a szép időt kihasználva a gyerekekkel négyesben elmentünk a helyi bárányokat megnézni és játszóterezni. A kedves birkák nem tudták, hogy megyünk, így a telek végében tették a dolgukat és legeltek bőszen, így a játszótér felé vettük az irányt. Kinéztem a neten, hogy a közelünkben van két másik is a camponáson kívül. Az egyiken egész sok időt töltöttünk, Zselyke kipróbálta itt is a rugós hintahalat :), természetesen hintázott és csúszdázott is és a fa kisházban is bőszen takarította el a homokot!
 
Mikor úgy tűnt, hogy meguntuk, átmentünk a másik játszótérre (átellenben ezzel), ahol a kicsiknek körbekerített részre végül be se mentünk. De a kinti területen találtunk a mi gyerekkorunkban is létező, (emlékeim szerint mifelénk csak vas rudakra erősített vas székek voltak körbe felerősítve) körhintát! Ezt a babó ki is próbálta Viktorral, sőt repetázott is belőle, így gyanítom még párszor elsétálunk erre is pörögni, forogni :)
Játszóteres pörgős videó :)
A fa alól indultak el :)
Hazafelé aztán a kedves barik csak közelebb voltak hozzánk- a szokott helyen a fa alatt. Viktor igazi "állatidomár", vagy ösztönösen, vagy tapasztalatból tudja melyiket milyen kéznél lévő élelemmel lehet csalogatni. Tavaly Szilvásváradon is jól jött ez a tapasztalat, mikor hála neki szarvasokat etettünk, most pedig birkát simogathattunk :) Az állatok gyakorlottak voltak a vendégvárást és produkálást illetően, bőszen jöttek a kerítés felé, hogy megkapják a füvet, ami a kezünkben van. Volt, amelyik a kerítésen is kopogtatot :)

Viktor etet...
Kedves bárány
Zselyc lesi...
"Apa segít etetni :)"
Kerítés kaparás!
Egy fekete fejű...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése