Lilypie First Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers

2012. április 30., hétfő

Kunszentmiklós

Szombaton reggeli után elindultunk Kunszentmiklósra, hogy megnézzük Ateszt élőben. Keresztéknél ebédeltünk, ahol Zselyke érkezés után megivott egy fél cumisüvegnyi almás-körtét, majd remekül eljátszott Esztivel. Edit elaltatta ebéd után, ami annyira jól sikerült, hogy közel 3 órát aludt a lány. Elvitték sétálni, majd késő délután mindannyian átmentünk Attiláékhoz, mivel a vacsora és a mi szállásunk ott volt. A nagy társaságban a két gyerkőc nem nagyon zavartatta egymást, jól elvoltak a kanapén egymás mellett Józsi felügyeletével. Helyesek voltak együtt, ahogy nézték egymást, mosolyogtak, néha hozzáértek egymáshoz. Egy párszor gőgicséltek is egymásnak (ilyenkor mindig eszembe jut, hogy milyen jó lehet az ikereknek, nekik van koruk beli társaságuk). Mi is és Heniék is készítettünk róluk képeket:



Mikor túlesett a lány a fürdésen és a vacsin,  letettem aludni. Evés alatt mindig félálomban szoktam letenni, onnan gyorsan elalszik, de ez most egy kicsit másképp alakult. Bal kezével megfogta a rágókáit, jobbal Nyúl urat, majd rájött, hogy nem otthon van. Pár percig még ébren volt, hiába, meg kellett nézni, hogy Atesz ágyában milyen játékok vannak, amik nem az otthoniak. Miután feltérképezte az ideiglenes szálláshelyét, elaludt és csak 5:20-kor kelt fel enni egy negyed órára. Végül 8-kor keltünk. Reggelinél kapott egy kis kenyérhéjat, hogy azon nyammogjon- élvezettel csócsálta, jobb volt ez, mint a rágóka. Reggeli után átmentünk a szemközti szomszédhoz, ahol megnézhettük az állatokat. Zselyke a mei tai-ban volt, úgy néztük meg a tyúkokat, az egy napos és három hetes csibéket, kacsákat, lovakat és a birkát :) Érdeklődve figyelte a körülötte lévő állatokat, nagyon aranyos volt. Heni kipróbálta a mei tait, ami tetszett neki is és Atesznak is- pillanatok alatt elaludt benne-, így abban maradtunk, hogy nekik is varrok egyet (egy hónapon belül ígértem, hogy elkészülök vele).
Mielőtt elindultunk volna haza, Esztitől kapott még egy hatalmas plüss katicát. Mivel piros volt, rögtön tudtam, hogy tetszeni fog neki- rá is ragadott az orrára egy széles vigyor kíséretében. Kereszttől érkezéskor kapott nagyon csinos pólót, csipkés szegélyű nadrágot és zoknit.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése