Lilypie First Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers

2012. március 28., szerda

Fordulat

Ma reggel megtörtént az, amire pár napja várunk: Zselyke reggel, nem sokkal 7 óra előtt az ágyban megfordult. A hátáról a hasára, végre teljes fordulatot tett :)
Nagyon figyelmes lány, hogy olyan időpontot választott, amikor Apa és Anya is láthatta a nagy eseményt!


Egyébként pár napja várható volt, hogy ez fog történni. A lábát rendre fel-felemeli, és hétfőn, mikor Mesi ötletétől vezérelve a játszószőnyegre tettük, ott a "lendít és oldalra ejt" technikával már oldalra fordult. Irtó cuki volt, ahogy szinte egész nap ezt csinálta. Megvilágosodtunk, hogy a mobil kiságyban kevés a hely a lánynak, hogy kellően fejlődhessen, így tegnap, Mesi szülinapi köszöntője előtt Viktorral az Elefánit is útba ejtettük Budaörsön. Vettünk egy járókát, ami tetszik a babónak is! Fából van- mindenképpen olyat szerettem volna-, görgős, több szintre helyezhető a lapja.


Ma beletettem a játszószőnyegét is, így ötvözve van a régi az újjal- remekül elvan benne. Minket is jobban lát, játszhat azokkal a babákkal, amikkel eddig, de az új fordulós mutatványt is gyakorolhatja. A járóka sokkal keményebb, biztosabb alátámasztást nyújt neki, először azt hittem ezen megy majd könnyebben a megfordulás, de reggel az ágyunk volt a nyerő. Az az elmúlt napok gyakorlását követően ideálisan lejtett ahhoz, hogy a kicsi, ami eddig hiányzott, meglegyen :)

Mesi felköszöntése jól sikerült, örült minden ajándéknak, megtudta, hogy a Vásárcsarnokban csatangoltunk múlt héten Zselykével. Vacsorára sushit csináltunk, mert kapott spéci rizst, nigiri formát és japán tálacskákat is. A torta pedig nagyon finom olasz narancsos-csokis volt, tűzijátékkal- Zselyke látta élete első tűzijátékát, "első sorból", mert Mesi ölében ült!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése