Lilypie First Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers

2012. március 12., hétfő

6 kilo felett

Az eddig tavolinak tuno 6kg-os "alomhatart" atleptuk. Valahogy igy voltam az 5-tel is, de ez mint ha kicsivel tovabb varatott volna magara. Vasarnap, a szokasos esti furdetes elotti meresnel kereken 6,00kg-ot mutatott a merleg.
Ma voltunk oltasra hivatalosak, 10:30-ra kellett menni Zselykemmel,  aki ismetelten egy kis hos volt. Ket szurit kapott, egy mondjuk, hogy alap immunizalosat, ami a most esedekes 4honapos korban kell es egy pneumococcus ellenit is. Mindket combjat megboktek, o erre sirni kezdett,de amint felvettem, elhallgatott. Olyan hihetetlenul jo erzes ez, hogy nalam elhallgat es megnyugszik, akkor is, ha "bantjak", Anya neki meg a biztos pont... Valahogy errol az erzesrol sose mesel egy szulo se, pedig egyszerre felemelo es felelossegteljes :)
A nyugtatas alatt a doktor neni mutatott egy keljfeljancsit Zselykenek, majd meg is dicserte,hogy ennyi idosen milyen jol le lehet mar kotni a figyelmet. Hiaba, egyre nagyobb, ugyesebb, okosabb, szebb :) csak gyozzem magamban elraktarozni a vele toltott perceket!
A vizsgalatnal a merleg 6,01kg-ot mutatott es mar 62cm magas a mi kincsunk!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése