Lilypie First Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers

2014. január 10., péntek

Magor méhecskéje


Tegnap délután/este ugyan csak ezzel foglalkoztam, de elkészült :) (úgy látszik jól éreztem és a pillangó alapja tényleg reprodukálható volt) Este már meg is mutattam Magornak, akinek szemmel láthatóan tetszett! Fogta, az arcához emelte, forgatta...
Ma reggel ismét előkerült, de az mai első találkozás boldog másodperceit Zselyke hamar beárnyékolta: elvette tőle! Lehetséges, hogy jobban át kellett volna gondolom ezt a pillangót direkt nem mutatom meg Zselykének, mert ismerem a lányt dolgot. Igazából (talán) akkor szabadott volna odaadnom, ha Zselycnek is van már 2 saját figurája. Igen, kettő! Hogy a kis pocoknak mindkét kezében lehessen és mégis jusson Magornak is :)
Itt megmutatta...
De nem adta oda...

Aztán csak nézte...
De végül megszerezte :)

Tehát elvette, nézte, csavargatta a csápjait, felismerte, mivel következetesen Baltának szólította Baltazár után, de aztán mikor megértette amit mondok,hogy ez Magor méhecskéje, legalább megmutatta neki. Odatartotta hozzá, majd közölte "tessék Mao, nézd, Bí...bí"- csak tudnám, hogy honnan tudja, hogy angolul tényleg bee?. Aztán persze a játéka után nyúló Magortól elvette és még pár percig játszott vele. Majd tényleg csinálok neki is, de azt nem feltétlenül 1,5-2 nap alatt, ahogy az előzőeket!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése