Lilypie First Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers

2012. június 3., vasárnap

Vajon ezzel vége?

Zselyke harmadik napja aludta át az éjszakát, sôt mi több,valójában este 9-10-tôl reggel 9-ig aludt. (Tegnap Viktor is és én is kezdtünk már aggódni, mert túl nagy volt a csönd. Mi a leszakadt wc tartálynak hála kicsivel 7 után talpon voltunk, de a lány alatt az ágy se reccsent, hogy megfordult volna. Mikor az "él-e még? " állapot mindkettônkön gyôzedelmeskedett, beosontunk. Akkor persze hatalmasat szusszant, megnyugodtunk. Nekem sikerült nem éppen csendben kiosonni, így elkezdôdött a napunk!) Ma is csak 8:52-kor ébredt fel. Lehet, hogy vége az éjszakai etetéseknek?!
Ebben közrejátszik az is, hogy már csak naponta háromszor szopik (reggelire, ebéd és uzsonna közt, elalvás elôtt vacsira), bár érdemben az is sokszor csak kettôvel ér fel. Az ebéd egyre nagyobb adag fôzelék, az uzsonna pedig tejpép- abból is teljes adag.

Tegnap, a zöldborsó harmadik napján annyira megbarátkozott a lány a fôzelék, vagy magának a borsónak az ízével, hogy a szokásos ikeas tálkájában lévô teljes mennyiséget (3/4 tál) bevágta és közben kétszer ivott. Ennyit eddig sose evett.
Mázlisták vagyunk Zselykével! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése