Lilypie First Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers

2012. június 16., szombat

Beígért videó(k)

A dájdájozást felvettük. Kár lett volna kihagyni :) Íme az egyik (hamarosan frissítem majd egy pár perccel korábbi- szemből készült verzióval is):

Mivel a lány mutat némi hajlandóságot arra vonatkozóan, hogy kúszna- értsd ezalatt, hogy bár egy helyben van, igyekszik behúzott lábú béka-pózból kirúgni magát annak érdekében, hogy elérje a távolabb lévő, de kiszemelt célpontot-, "JÓ" anya módjára ösztönzöm. Lemegyünk a szőnyegre a nappaliban, hogy legyen elég hely, hagyom játszani az egyik játékával, amit szeret, majd azt távol helyezve tőle, várom a csodát. Egyelőre hiába, mivel trükközik: ha megunja, inkább odaforgolódik, odagurul, vagy más elfoglaltságot keres. Agyafúrt, mondhatom :)

Két napja a próbálkozások alkalmával túl közel engedtem a telefonhoz, amit egyébként is imád- Blackberry fanatikus már most, mindegy, hogy telefon vagy playbook, de kell neki. Hogy jártunk? Úgy ráfogott a telefonra, hogy videózás ide, vagy oda ő folytatta az operatőri feladatokat. Érdekes, kissé imbolygó, néhol elfeketedő képsorok következnek:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése