Lilypie First Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers

2012. február 22., szerda

Új és kevésbé új szokások

Eddig nem sikerült közhírré tennem, hogy milyen új dologgal szolgálja a lány a napi jó kedvünket. Múlt hét péntek óta rendre hanggal kíséri, vagy inkább előzi meg a pukizásait. Ha igazán nehéz dolga van, akkor eddig is  nyöszörgött, grimaszolt, ahogy minden baba, de ez a nyálbuborékokkal tarkított "bzú...pzúúú" szerű hangok és utána a tényleges pukizás nagyon cuki :)
A pelenka cserénél eddig is segített, hamar hozzászokott, hogy végzünk előbb. A lábait rendre kinyújtja, most már akkor is, ha nem kérem, így könnyebb leragasztani a pelust, de egy jó pár hete a lábát is mindig felhúzza, ha a ruhából kibújtunk. Aranyos, mert még pelenkával együtt is szokta, nem csak akkor, mikor a piszkosat le és a tisztát teszem alá. Biztos hozzászokott, hogy popsit törlünk, bekrémezzük és ő segít Anyának, mert igazi jó kislány :)


Tegnap különösen vidáman ébredt és magához képest is későn. Enni éjjel csak egyszer kelt fel, aztán 6 óra tájban csak egy egészen rövid időre- akkor szerintem csak szomjas volt és nem éhes. Mikor Viktor elment dolgozni, ő is éberebb volt, de 3-4 cumi visszaadást követően csak elaludt és végül fél 10-kor kelt. A pelenkázásnál végig vigyorgott, nagyon jó kedve volt. Még engem is meglepett, hogy mekkora a haja már- ennyi idősen, hogy így omoljon az ember vállára, hátára...


Szerencsére a vidám hangulata ma is megvolt, bár szerintem érezte előre, hogy nem aludhat addig, mint eddig, így nem sokkal 7 után kipattant a szeme és ébren is maradt. Így Apázhatott, majd vártunk majdnem 9-ig, míg ő megkapta a reggelijét, hogy ne a kórházban legyen éhes.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése