Lilypie First Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers

2012. február 11., szombat

Szentlőrinc: itthon is otthon vagyunk

Csütörtök délelőtt elmentünk Edittel az angol babaruhás turiba, ahol végignéztük a kínálatot és hosszas válogatás után kiválasztottuk az "otthagyhatatlan" darabokat. Összesen három szatyornyi holmival távoztunk, amiben volt kantáros nadrág, sima nadrágok, felsők, rugdalózók, hajpánt, előkék (frottír és műanyag is), csuklóra tépőzárazható csörgős figura és egy hálózsák is. Mi elégedettek voltunk a megkötött üzlettel, de Viktorék meglepődtek, hogy három zsákkal jöttünk vissza. A házban már várt Elza várt minket, aki nagyon kíváncsi volt már Zselykére, így egyedül eljött, amint tudott :). Zselyke kapott tőle egy rózsaszín nadrágot, ami nagyon jó lesz neki tavasszal és 3 pár zoknit, ami olyan színű, hogy mindenhez passzolni fog!
 

 


Péntek reggel felértékelődött az előzőleg még soknak tartott harmadik, most jó hálózsák, amit vettünk Edittel, mivel az otthoni szokásokhoz híven megint kifolyt a kaki.  Edina, Mia és Attila is eljött délután látogatóba, de Zselyke előtte nagy sírás közepette próbált enni, amiből nem lett végül semmi se és Mia sem érezte magát igazán otthon. Tőlük nagyon klassz lila színű sport babakocsit kaptunk és egy Zselykét teljesen elbűvölő zenélő bárányt. Hoztak csörgőt, etetőszékre tehető forgós, csörgő játékot és műanyag játszószőnyeghez hasonló állványt, amiről mindenféle színes, babáknak klassz dolog lóg. Igazán jó dolgunk van a lánnyal, mert mindenkinél jól érzi magát, nem viselte meg az sem, hogy nem otthon vagyunk, nem is sír, csak akkor, ha nagyon éhes, vagy egyedül érzi magát és akkor is inkább csak jelez. Úgy tűnik itthon is otthon van :)
Szombaton az iskolai farsang előtt Viktor volt osztályfőnöke, Péter bácsi is megnézte Zselykét. Délután pedig  nyugodtabb körülmények közt eljött Edina Miával, Melindáék és Elza is Imivel. Melindáéktól is kaptunk két zacskónyi ajándékot, benne pelenkával, popsikrémmel és ruhákkal, sapkákkal.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése