Lilypie First Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers

2014. november 14., péntek

Ilyet szeretne Zselyke csinálni

‎A ma reggel mindent vitt, háromnegyed 8-kor ébredtem, gyorsan szóltam Zselykének, hogy ébresztő... Nyújtózkodás közben az volt az első mondata, hogy "többé nem akarok oviba menni". Ennek ellenére felöltözött, a haját is hagyta, hogy megcsináljam és kissé pityeregve, de elmentünk az oviba. Ott aztán a szokásos párbeszédünk lezajlott és a lány közölte, hogy olyan libát akar velem csinálni, amit tegnap és mutatta a faliújságot. A hogyan készítettétek kérdésre nem kaptam használható választ, így megkérdeztem Kriszta nénit. Kiderült, hogy színes krepp papírt sodortak és ragasztottak az előzőleg kivágott alapra :) Krepp papírt kell vennem! (eszembe jutott, hogy ha nagyon élvezi, csinálhat liba-mód Télapót, rénszarvast, de akár karácsonyfát is)
Kriszta néni mondta neki, miközben a reggelihez vette el a lány az esernyős poharat és a kistányért- istenem, de ügyes és aranyos volt, ahogy a tálalónál önállóan tette a dolgát :))-, hogy reggeli után is csinálhatnak libát és keresett valami zenét, mert a péntek, vagy/és a betegségek‎ miatt kb 6 gyerek lézengett a csoportban.
Ébredés után megint lámpást akart csinálni, az oviban újra libát... legalább a foglalkozásokat tényleg élvezi :) Kicsit olyan, mint mikor itthon sütünk, vagy gyöngyöztünk és beakadt lemezként minden nap azt akart!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése