Lilypie First Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers

2014. november 18., kedd

Attól tartok "kicsit" anyás

Magor most, hogy fogzik és taknyos is egyszerre, hihetetlenül tud sírni, vagy mondjuk inkább, hogy huzamosabb ideig üvölteni. Mostanában fürdés közben is kidől a kádból és majdnem derékszögben a vállamra hajtva a fejét megpihen és megnyugszik.
Reggeli után feljöttem az emeleti fürdőbe, mert itt hagynak csak békén, feltéve, hogy Zselyke nem nyitja ki rácsot a lépcső alján. Maguga‎ mikor meglátta, hogy feljövök, a rácsnál bőgni kezdett (nem tudom mit gondolhat ilyenkor, hogy elhagyom?) és nem is hagyta abba. Azaz, hogy de, kb 10 perc után, mikor is azt hallom, hogy trappol felfelé négykézláb a lépcsőn, ugyanis sikerült feltépnie/kibontania a rácsot a helyéről. Éljen az erős gyerek, gipszkarton kombináció! 
Miután üvöltve felért (mivel elkapta Tata a lépcsőn), átvettem, ő hozzám bújt és pár lélegzet után mintha mi sem történt volna. Igyekezett kb az öccsén "ülve" a mellkasomba fúrni a fejét és kb egy perc alatt már úgy vette a levegőt, mint kisbaba korában :) elaludt. Úgy tűnik a szívverésem és én még megnyugtatjuk!
Kötődő nevelés... na az van. hordozás, igény kiszolgálás, mikor mire van szükség. Elméletileg így feltöltöm a "szeretet tankjukat" és lazábban veszik, sőt maguktól kezdik az elszakadást. Na ez Zselykénél az ovi tekintetében még nem jött be, bár őt kb 3 hónapos kora óta hordoztam. Persze lehet, hogy az egyedüli tényleges félelmem, hogy ilyen kis korkülönbséggel nem jut elég időm, figyelmem, szeretetem rájuk külön-külön bejön, de remélem nem! Egy biztos, most anyásak mindketten, Magor momentán ennyire!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése