Lilypie First Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers

2014. február 21., péntek

Megállapítom, hogy jó vétel volt!

2 hónaposan szinte elveszett benne :)
Hosszában és széltében is nagy volt...
A pihenőszéken nagyon sokat gondolkodtam. Még amikor Zselyke kicsi volt, akkor is azon törtem a fejem, hogy egy ilyen talán kéne. Emlékszem, mikor Attiláék jöttek látogatóba Zselykéhez és kérdezték, hogy mit hozzanak, akkor is két dolog merült fel: játszószőnyeg vagy pihenőszék. Aztán valahogy nem lett pihenőszéke a lánynak, bezzeg a fiúnak! Amikor Magor úton volt, majd megszületett, megint elhatalmasodott rajtam a "kell nekünk egy  pihenőszék" láz... Viktor talán nem is akart róla lebeszélni, Tata pedig nem tudott a kiújult lázról, így esélye sem volt. A lényeg, végül vettünk egy rezgés, zenélős Fisher Price példányt, ami a tescoban már 70%-os kiárusításban volt egyetlenként. Mivel 10%-oztunk is, így olcsóbb volt, mint egy új, egyszerűbb, elemet nem igénylő szék. Azzal nem foglalkoztam, hogy nincs doboza, mert amiket találok/kinézek, rendre az utolsó kiállítási darabok doboz nélkül. Az, hogy kicsit poros volt, szintén nem volt baj, mert ki- és le lehetett mosni. De volt tanulni való is (egy életre): meg kell nézni az elem tartó részt, mert ebben bent felejtették, ami kifolyt, totál rozsdás volt és a rezgő funkció gyakorlatilag ~1 hónapig volt jó, már egyáltalán nem. A szék bevált, Magor picinek is szerette, a rezgő funkciót lábbal jobban lehet helyettesíteni, így valójában elég egy zenélős, műanyag figurás szék.
Most, hogy Magor nagyobb, már be kell kötni, de akkora élvezettel és egyedül(!) játszik benne, hogy öröm nézni. Bár jól fejlődik, egyelőre még nem veszélyezteti a 9kg-os súly határ és még ülni sem tud egyedül, szóval 7-nél több hónapig is jó :)
Persze gyereke válogatja, de Magor tényleg szereti. A széket is és a játszószőnyeget is, sőt a rágókákat is - sokkal jobban, mint Zselyke!
A mai közel fél órás játék egy részlete:
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése