Lilypie First Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers

2013. június 3., hétfő

Vírusfertőzés

Egyetlen Zselykém szombat estére rosszul lett- én persze azóta magamat okoltam a Gourmet fesztivállal- és 37,6C-os hőemelkedése volt. Az éjszakát velünk töltötte, ami így nem igazán volt zavartalan. Volt, hogy 20percenként sírt fel, ivott pár kortyot, majd visszaaludt. Vasárnap egész nap ágyban voltunk a lánnyal, aki hol az apjához, hol hozzám bújva aludt. (szörnyű érzés még csak kicsit betegen is látni, ugyanakkor annyira jó, hogy ilyenkor ennyire bújós és mi vagyunk a biztos pont!) Hébe-hóba velünk nézte a Verdák 2-t és cukker módon ugyanúgy reagált a rajzolt autókra, mint az igaziakra, egy-egy boldog "Huhhúú"-val :)

Ma reggeli után - végre volt étvágya a tegnapi egész nap 4 krémtúrót és egy joghurtot evő lánynak- elmentünk a doktor néninkhez. A váróban hamar kiderült, hogy van most hasmenéses, orrfújós (antibiotikumos orrcseppet igénylő) nyavalya is. Babóka kivétel, a torkát nem egy könnyen megnézve kiderült, hogy vírusos fertőzése van, így 4 napig a fogfájásra is kapott, imádott epres Nurofenjét kapja (3*4ml-t/nap -viszonyításként, ha a foga gyötri, 1*2ml-t szoktam neki adni, így most nagy volt az öröm) és Nasivin orrspray-t. A patikában kiderült, hogy ennyi idősen már kaphat spray-t, így a cseppet inkább hagytam, bajlódjon vele az, akinek tűri a gyereke :)
Tűrésről jut eszembe, alapvetően jó kislány volt Zselyc, de nem nagyon volt kedve a torkát megmutatni és érthetetlen okokból megint sírt a sztetoszkópnál... hiába, sokkal szörnyűbb, ha meghallgatják az embert, mint ha oltást kap :)
Ennek ellenére kiérdemelt egy matricát, ami esküszöm még a mi gyerekkorunkból maradhatott, tuti, hogy régi Lutra albumos :D 

BlackBerry 10 okostelefonról küldve.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése