Lilypie First Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers

2014. szeptember 27., szombat

Prágai állatkert (sok-sok képpel)

A lánynak még nyáron megígértem, hogy ha nem lesz olyan meleg, akkor majd elviszem őket állatkertbe. Úgy alakult, hogy itthon eddig nem jutottunk el, cserébe megnéztük a prágait, ami hatalmas, 58 hektáron terül el (a budapestié az internet szerint 11 hektár)! Hétfőn reggeli után ide mentünk el és a lány nagyon-nagyon várta- főleg a zsiráfokat. Az összes többi állatnak is örült, de hajlamos volt mindent "kicsi zsiráfnak" vagy éppen "ez kecske" szavakkal jellemezni, főleg, amiket nem ismert. Nem tudtuk meggyőzni, hogy létezik olyan pl, hogy antilop :)
Magor hol nézelődött, hol aludt egy hatalmasat a hátamon. Őt igazán az óriási akvárium nyűgözte le, ott elég közel jutott az állatokhoz. Ha hagytuk volna gyalogolni, biztos más is megtetszik neki, de így is lassan haladtunk, hogy sokszor a lány tempójában sétáltunk. Szerencsére csak akkor esett, mikor ebédeltünk, egyébként jó időnk volt. Vagy legalábbis becsapós, mert gyerekeket cipelve kimelegedtünk, így levettük a kabátot, pulóvert, aztán keddre Viktor érezte is, hogy megfázott.
Rengeteg állatot láttunk, Zselyke minden szoborra felmászott és pózolt és az elmúlt napok eredményeként igyekezett pénzt kunyerálni az apjától, hogy adhasson az óriási farkas totemnek is, de annak nem kell adni... kénytelen volt beérni a szerencsehozó elefántos "kúttal", amibe több magyar forintot is bedobálhatott :)













Élményekkel gazdagodva jöttünk haza kedden, és bár több, mint egy órát álltunk Prága után az autópályán a dugóban, addig amíg Zselyke aludt, Magor lefoglalta magát Zselyke cipőjével a kocsiban :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése