Lilypie First Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers

2014. szeptember 17., szerda

Három a magyar igazság és nem, nem lesz már ráadás!

De tény, hogy már kicsit több, mint 13 hete eggyel többen vagyunk :)

Hármaska úton van! Nyáron beszélgettünk Viktorral, hogy legyen, ne legyen, mikor legyen. Majd úgy döntöttünk, hogy jó lenne úgy, mint Zselyke és Magor esetében... Annyira jó munkát végzünk (hiába, jó a forecaster és az allokáció tervezése is:)), hogy a tervezés és a kivitelezés csillagos ötöst érdemel, a gyerekek 20-20 hónap korkülönbséggel születnek. Ez egyrészt jó, mert "gyorsan" letudjuk őket, sokkal jobb, mint ha 3 évente tűntem volna el szülni, másrészt ijesztő, hogy miként is tudok majd három pici gyerekkel mozogni a városban, vagy csak egyszerűen néha vásárolni. De most már kár ezen agyalnom, majd lesz valahogy.
A pénteki "12" hetes ultrahangon már 65mm volt az ülésmagassága (vagyis ekkora a feje búbjától a popsijáig). Legközelebb október végén megyek a 18 hetes ultrahangra, remélem akkor is úgy fekszik majd, mint a mostanin, hogy mindent meg tudjanak mérni... no és persze jó lenne, ha színt vallana már ott, hogy fiú, vagy lány, hogy tudjam, hogy nő uralom lesz-e a többség miatt, vagy elvileg férfi- bár az se rossz, mert akkor már hárman kényeztetnek kettőnket :)
Hármaska 12 hetes+6 naposan
Zselykének mondtuk, hogy lesz még egy kistestvére, hogy baba van a pocakomban, erre ő mindig azt mondja, hogy "nekem is testvérem van a pocakomban" és simogatja a saját hasát. Néha nehezen érti meg, hogy nem veszem fel mindkettőjüket Magorral, ha pl lejövünk az emeletről, de ma reggel, mivel Magort Viktor vitte, így kivételesen felvettem Zselycit. Csodálkozott is, mikor leértünk azt kérdezte: "most nincs pici baba pocakodban?"- hát jó is lenne, ha mikor kicsit kényelmetlen, vagy akadályoz, ki lehetne venni... Egyébként bújnak, néha simogatnak és úgy tűnik örülnek neki a gyerekek is, aztán majd meglátjuk, hogy mi lesz márciusban, ha kézzel foghatóan itt lesz a testvérük. 

(A blog fejléce frissült, immár három gyerek idővonal van- mekkora helyet foglal... Majd megpróbálok rájönni, hogy lehet-e valahogy kisebbre venni a csíkokat, vagy egymás mellé rendezni őket, mert szeretem, hogy ottvannak és mutatják, hogy melyik rosszaság mennyi idős is.)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése