Lilypie First Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers

2013. szeptember 5., csütörtök

Csípőszűrés kipipálva, avagy hogyan lett Magorból Nagor :)

Ma voltunk Magorral csípőszűrésen. Az autóban békésen aludt, a folyosón aztán hamar elintézte, hogy mindenki megcsodálhassa, aki a közelében van és nem csak hallja. Akkor talán még az emeletről is jöttek volna újdonsült rajongók :)
Az ultrahang vizsgálatot jól viselte, a tornázós-feszegetős részt kevésbé. Ott konkrétan végig üvöltött, majd a második dokit bosszúból le is pisilte. Van egy kis ferde tartása, amire aszimmetrikus tornát javasoltak. Két, szerencsére egyszerű gyakorlatot kell vele végezni és majd szokás szerint visszük 2 hónap múlva kontrollra. Az ambuláns lapján itthon vettem észre, hogy sikeresen elírták a nevét Nagorra. Merem feltételezni, hogy szó szerint melléütöttek és nem arról van szó, hogy így értették és olvasták a nevét. (pedig nem is adtunk hülye neveket a gyerekeknek!)

Zselykére ez idő alatt Kingi vigyázott, aki hozott neki tök főzeléket is :) mindet megette, hiába, azt a kezdetektől szereti. Mikor megérkeztünk, a földszinti "rácsos" ágyban találtuk a lányt, aki édesen aludt. Persze csak addig, míg Tata (Nagypapa) fel nem szerelkezett boltra készen. Akkor ugyanis a kis beépített ügynök a járókában éktelen üvöltésbe kezdett. Babó persze felébredt és így az álmosságot kidörzsölve a szeméből mehetett "csatangolni"!

BlackBerry 10 okostelefonról küldve.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése