Lilypie First Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers

2013. szeptember 27., péntek

Anyatejes nap 2013

Ma délelőtt volt a kerületi Anyatejes világnapi rendezvény, amire elmentünk a gyerekekkel és Tatával. Zselyke élvezte a sürgés-forgást, figyelt a csúszdánál a többi gyerekre- sokkal érettebb, mint gondoltam-, imádta a műanyag libikókát, amire ha középre ült, egyedül is hajtotta (nem hiába néztem ki már neki 2 éve a tescoban, csak azt gondoltam, hogy ehhez kell még egy gyerek, idén pedig, hogy Magor talán jövőre lehet hozzá partner :)). 
Kipróbálta a kézműves foglalkozásokat, rajzolt szemet és szájat kicsi papírsárkányra, dióhéj hátú papír teknősnek és olyan nagyon élvezte a sóliszt gyurma díszítést szotyival, tökmaggal, babbal és rizzsel, hogy veszek hozzá dísznek valót és csinálok neki itthonra is gyurmát! 
Tatával megnézték ugyan a táncos foglalkozást, de az nem tetszett. Velem a Csiri-biri mondókás, énekes tornát élvezte, főleg mikor ő is fogta és rázta a színes ejtőernyőt :) majd lehet, hogy egyszer még elviszem, mert itt a campona mellett csütörtök délelőttönként van ilyen óra (1.200/alkalom, vagy 5 alkalmas bérlet van 5.000-ért). Idén is volt Eperke baba aki most még jobban tetszett a lánynak, még puszit is adott spontán az arcára :) Magor baba mindvégig aludt a mei taiban és vagy 10x megkérdezték a 3 óra alatt, hogy mennyi idős a picurkánk :) A tombolán idén nem nyertem, de nem jöttünk haza üres kézzel. Kaptunk ajándékot a kitöltött totóért, Zselyke egy kb. 10cm-es babát kapott, olyasmit, amivel Saroltáéknál is szeret játszani, Magor pedig az autósülésére egy csilingelő plüss oroszlánt. Zselyke hamar a tudtunkra adta, hogy neki idén is kell lufi, így Tatával közösen végül három műanyag pálcás lufit is szereztünk neki :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése