Lilypie First Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers

2013. augusztus 2., péntek

Vannak azok a napok,

Mikor mindkét gyereknek szülő hiánya van! Ráadásul osztoznak rajtunk :)

Az éjjel kicsit rövidre sikerült, este filmet néztünk Viktorral kb. fél 11-ig, majd Magor éjfélkor keltett, hogy éhes. Részben miatta, részben magam miatt 1-ig fent voltam, majd jött a második kör 4-től fél 5-ig. Innentől kezdve viszont a másfél óra lett a kulcsszó! Zselyke babó kukorékolni kezdett 6-kor, Viktor áthozta, hogy igyon és bíztunk a pihenésben. Fél 7-kor viszont Magor is csatlakozott ébren lévő nővéréhez és elkezdődött a nap. A program viszonylag állandó már: Zselyke teázik, majd megszeretgeti az öccsét, bekapcsoltatja a tévén a Bogyó és Babócát, majd előbb (!), vagy utóbb mutatni kezdi, hogy éhes és elszabadul a "pokol". Hiszti és látogatás Nagypapa szobájában a váltakozó program, egészen addig, míg célt nem ér. Magor reggeliztetését nehezére esik kivárni...

Azt hittem, hogy ma reggel elég időt töltött a lány az apjával, de tévedtem. Miután Viktor elment dolgozni, még ropogtatott egy kis gabonapelyhet, puszilgatta és nem hagyta aludni a fiút, majd felment a lépcsőre és a forduló előtt leült. Felszegte a fejét, hogy lássa, ha valaki jön és percekig szólítgatta az apját, akiről lehet azt hitte itthon van és a szobánkban játszik. "Appa!... Appa!"... aztán feladta, de csak nagy hisztit követően öltözött fel és hagyta, hogy cipő is kerüljön a lábára. A boltba indulásnál már nem volt gond :)

Persze Magor is mikor ne legyen meg nélkülem (ami egyébként piszok jó érzés, igazi máj hízlaló), mikor a nővére is nehezebben kezelhető a szokásosnál. Ma egyszerűen igényli a testközelséget. A járókában kb. 5-10 percet alszik, majd hadonászik, sír, a kapott cumit kiköpi. Bezzeg, ha a mellkasomon fekhet... pár percig nézelődik, helyezkedik apró kezeivel és a puha hajjal borított kobakjával és nyugodt, mély álomba merül cumi nélkül! De ez csak addig tart, míg le nem teszem, mert ma valahogy előbb észre-, majd rossz néven veszi :)

BlackBerry 10 okostelefonról küldve.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése