Lilypie First Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers

2013. augusztus 28., szerda

Borúra... Mese...

Az elmúlt két napban nem zavart, hogy hűvösebb volt, hogy esett, de mára igazán pocsék idő lett. Kint 18`C-ot mutat a hőmérő, olyan sötét van a felhők miatt, mint télen délután 4 körül és szakad az eső. 
Magor- remélem, hogy "csak" a szelet érezve- szinte vigasztalhatatlan. Reggel 7 előtt ébredt, pedig előtte utoljára fél 6-kor evett, majd sehogy sem volt jó. Cumival se, cumi nélkül se, hason és hanyatt fekve se, sőt, még rajtam sem. Amíg Zselyke reggelizett, ő a pihenőszékben volt... hol csendben, hol keservesen sírt. Most, a tízóraiját követően rajtam alszik (kop-kop), a babó pedig mesét néz. Ami leköti a lányt, az még mindig csak a minimaxos gyerekdalok és a Bogyó és Babóca. Hiába próbálunk mást mutatni neki Viktorral, egy-két másodperc után már rázza a fejét és mondja, hogy "ü-üm". Jobb esetben vár pár percet és utána ellenkezik. Alig várjuk, hogy normális(abb?) meséket is nézhessünk együtt. 
Azt hiszem ilyen vacak időben mesét fogunk nézni, rajzolunk, építőkockázunk és egyre inkább érik a gondolat, hogy ki kéne próbálni Zselyccel a gyurmázást. Hátha gyurkodni is szeret, nem csak takarítani :) 

BlackBerry 10 okostelefonról küldve.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése