Lilypie First Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers

2013. április 11., csütörtök

Pöcök2 egészséges

Boldogság, békesség, megkönnyebbülés! 

Ma vége lett, legalábbis remélem, a múltkori ultrahang óta tartó hercehurcánknak. Túlvagyunk a cukorterhelésen, TORCH vérvételen, amniocentézisen és most már a magzati szívultrahangon is. 
Bár másfél órát kellett várnom a kapott időpontomhoz képest (majd' éhenhaltunk, a gyerek igyekezett kirúgni az oldalam), de hál'Isten kiderült, hogy a baba szívének semmi baja.  Babóka nagyon tudja, hogy kell helyezkedni az ultrahangokon, ahhoz, hogy mindent lássanak, sőt mindig bezsebeli ezért a dicséreteket is :) volt bent két doktorandusz, vagy vmi hasonló, akiknek a doktornő magyarázta, hogy mit látunk és Pöcök2 úgy helyezkedett, mint a nagykönyvben! (a doktornő fogalmazott így) Még én is felismertem a hajdani biológia órákról a szív metszetét, benne a kamrákkal és pitvarokkal. Mostanra nem nagyobb a jobb oldali kamrája, mindene tökéletesen működik és megfelelő méretű. Nézték az áramlásokat, még a köldökzsinórnál is körülnéztek.

Abban bízom, hogy az átlagosnál kicsit több magzatvizem is normális lesz és hátha most megússzuk a lepény meszesedést is és akkor semmi extra vizsgálatra nem kéne járnom, sem pedig befeküdnöm. (kop-kop:))

BlackBerry 10 okostelefonról küldve.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése