Lilypie First Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers

2013. március 17., vasárnap

Sétálunk, sétálunk

Kezdeti lépések Mesivel
Ma délután egy kis időre becsapott minket az időjárás, hála a verőfényes napsütésnek, így hagytuk Zselykét, hogy eldöntse mi legyen a program. Többször előfordul, hogy elmegy valamelyik kabátjáért, vagy sapkájáért és azzal tér vissza és mi a rossz idő miatt lefújjuk az ötletét. Most Mesi is gyorsan jelentkezett, hogy szívesen kiviszi a lányt, ha szabad és mivel feküdnöm már nem kell, csak emelnem nem szabad, így kiadtam az engedélyt, majd nekiálltunk öltözni. A Mártiéktól kapott overált vette fel a lány, mert jó melegen bélelt és az általam vett lilával szemben megvan az az előnye, hogy nincs láb része, így cipőt húzhatott és sétálhatott :) Elképesztően sokat fejlődött a múltkori, cipőben sétálós próbálkozásunkhoz képest. Akkor is és most is a rózsaszín flitteres sportcipőben volt és most már nem okozott gondot egyedül a beton járda, sőt, Tomiék kertjében a kisebb buckák sem, amikben múltkor rögtön orra bukott. Most is volt pár seggre esés és előre pottyanás, amit szépen tompított kézzel. Édes, ahogy a kesztyűs kezét feltartva lépeget és néha grimaszol is!
Kint összefutottunk Saroltával és Kingivel, akik épp indultak volna át Kingához, de Zselykét meglátva módosult a program, hiába, a lányok kölcsönösen odáig vannak egymásért. Olyannyira, hogy Rozó bent sírva fakadt, hogy ő is ki szeretne jönni és kicsit eltolná a délutáni alvást! Kiderült, hogy a Déditől kapott kutyás sapka nem csak egyszerűen tetszést aratott a lányok körében, hanem nagylányosnak is számít, mert valakinek ilyen van az OVIBAN :)
Rozóval pipit néznek
Csoportkép és Zselyc integet is
Pónit néznek...
Egy pottyanás megörökítve

Végül kezdetben Mesi fogta a babó kezét, majd Sarolta vette át jó szokása szerint a felügyelő szerepét. Hihetetlen mennyire gondoskodóan tud figyelni rá, végig követi, fogja a kezét, segít neki felállni- jobb eseteben, mert többnyire felemeli, amit azért nem kéne a majd 9,5kg-os kisasszonnyal. Volt egy kisebb "baleset" is, Rozó és Zselyke összeütközött, mert a babóca még nem tud megfelelően irányt módosítani, Rozónak pedig nincs hátul szeme, de ez látszik a videón is :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése