Lilypie First Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers

2015. október 22., csütörtök

nem kőleves lett,

hanem borsó, de Zselyke választotta. Szerencsére tökéletesen, mert a kívánságait (borsó, husi, tészta) belepakolva végül olyan lett, amit Magor is mind megevett.

Itt még figyel
Aztán rájött, hogy nincs mit :)
Boltba hármasban mentünk el, az alvó Tasira Tata vigyázott. Magor a hátamon élvezte a helyzetet- a boltban el is aludt-, Zselyc szerencsére saját lábán jött, sőt, hazafelé kb 200 méter erejéig még a táskámat is segített hozni.
Kicsi lány, nagy virág...
 
 ... még nagyobb boldogság :)
Persze kellett menni "virág boltba" is, ahol könnyelműen megigérve bármit választhatott - szerencsére nem valami drága orchideán és nem is az egyik koszorún akadt meg a szeme, hanem egy hatalmas napraforgó kellett a lelkének, mert az "hű Anya, ez nagyon szép! ". Először nem örültem annyira, mert választhatott volna egy gerberát is, vagy bármi más igazi virágot, de végülis, ha az öcsik nem kaparintják meg, akkor ennek sokáig örülhet. Itthon aztán büszkén mutatta, "Tasi nézd, szép műanyag virág! Ugye milyen jó illata van? Szagold meg!"- valamivel nincs tisztában :) Vagy a "műanyagsággal", vagy a virág illattal :))

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése