Lilypie First Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers

2017. április 17., hétfő

Húsvét 2017 (videó is)

Az idei húsvétot már mindhárom gyerek várta és bár szeretik a csokit, azért biztosra mentünk és a Nyúl 1-1 kicsi csoki nyuszin, kacsán kívül csak kindereket hozott, plusz mindenki kapott egy korának megfelelő színezőt és közösen egy műanyag karikás célbadobót. Hajnali fél 6-kor biztosra ment a nyuszi, ismerve a korán kelő aprónépet. Tasi fel is kelt 6-kor, majd Zselyke is lejött kb 7-kor. Ő persze boldogan szisszent fel a lépcsőről leérve, majd kiabált, "Anya, Anyaa... Anya, látok egy piros tojást! Itt volt a húsvéti nyuszi!" mikor kértem, hogy mutassa meg, a tojást, odavitt, majd rátapadt a bejárati ajtóra és mutatta a rattan fotelben lévőt. Pillanatnyi csend, majd felvisít "nem is egy, négy tojás! Van a Manónál is:)))"
A gyűjtéshez Zselyke mindenkinek hozott le műanyag bevásárló kosarat, mert hátha kell a fiúknak is. Kellett! :) Boldogan szedték össze és cipelték a zsákmányt mindhárman.

 Magor igazi gyerek módjára közölte, hogy ő csak csokitojást kér reggelire, Zselyke mindent kibontott és evett is belőle, Tasi pedig csillogó szemmel nézte a tojás halmát és kezdetben kisebb tálkában cipelte mindenhova, majd nagyobban. De így is kiborította jópárszor..



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése