Lilypie First Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers

2015. március 13., péntek

Testvérek első találkozása

Tegnap végre eljöttünk a kórházból, mert szerencsére mindketten jól vagyunk. Tas távozás kori súlya 2.810g (3.070g-mal született). Egyelőre "szokatlanul" pici, de ugyanez a kettősség volt anno Magornál is - az újszülött nagyon picinek tűnt, az addigi kisgyerek pedig hirtelen "óriási" lett :)


Magor találkozott vele először, miután megmutattuk neki, hogy a hordozóban van az öccse, felmászott az asztal mellé és onnan leste, ringatta a hordozót, majd később a kanapén közelebbről is megvizsgálta.

Egyik "eeez"-t követte a másik, megmutatta az orrát, kíváncsian nézte ha sírt és alig lehetett távol tartani a járókától, ahova bemászott volna.
Tata hozta haza Zselykét az oviból, így ő kora délután látta először pici öcsit, akit Viktor tartott a karjában. A babó tündéri volt, ahogy megvizsgálta, mindent nagyon "picinek és cukinak" talált Tason, a fülét, a körmét, az orrát.

 Mikor sírt, szaladt a járókához, hogy boci bocit énekelve megnyugtassa :) este nagyon figyelte a két nagyobb a fürdetést és ők is rekord idő alatt másztak ki a vízből, mivel Tas hamar végzett.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése