Lilypie First Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers

2018. augusztus 24., péntek

Sulira hangoló és élmény tábor,

avagy ilyen volt Zselyke általános iskolai "gólyatábora"

Az ötlet maga is nagyon tetszett, hogy még a tanév kezdés előtt ismerkedhetnek egymással és az épülettel az elsősök és bár a hivatalos jelentkezési határidő után vettem csak észre a lehetőséget, abszolút rugalmasak voltak. Szerdától máig tartott, reggel f8-8-tól 15:30-16:00-ig.
Zselyke olyan izgatott volt szerdán, hogy fél 6-kor már a lábamnál ült és szugerált, hogy keljek fel, mert ő nem tud aludni :)
Első nap kalandos kincskereső feladataik voltak délelőtt, ami alatt párban felfedezték a sulit. Voltak a tornateremben, az igazgatói irodában (Zselyc színezője ott volt), megismerték a termeket, mosdót.  A második napon az érdi "magán állatkertbe", a Noel tanyára mentek, ahol volt a nagy kedvenc  puputeve is, aki "szerencsére nem köpött le"- Zselyke beszámolója szerint. Ma délelőtt kirándulni voltak. Délutánonként kreatív kézműveskedés volt az iskola öko vonalának megfelelően sok újrahasznosított és természetes alapanyaggal. A kincseket egy a gyerekek által díszített nagy napír zacskóban gyűjtötték és ma lehetett egyben hazahozni. Kaptak oklevelet is az első akadályok sikeres teljesítéséért <3
A főbejáratnál a faliújságra kitették a kinyomtatott képeket, amiket közben készítettek a gyerekekről.
Zselyc megtalálta magat az egyik képen- van máshol is :)


Zselyke nagyon élvezte barátkozott, de rá jellemző módon senki nevét nem jegyezte még meg...

Én megtudtam, hogy az iskola otthon azt is jelenti, hogy bár fixen du 4-ig bent lesz, az órák közötti nagyobb szünetekkel, biztosan elkészítik a hazi feladatot, az iskolatáska is csak péntekenként és szünet idejére kerül haza. A hét többi napján elegendő egy kisebb táska az enni-innivalóhoz.
Háttérben az iskolával, kezében a kreatív pakkal a már-már szeánsz-szerű rönkre állással (az iskola kóstolgatón is mindig ráállt hazafelé)

Nekem nagyon pozitív eddig. Zselyke pedig olyan izgatott, hogy már ma délután érdeklődött, hogy a nyári szünet után ugye újra mehet iskolába, mert nagyon szeretne! Csak tartson ki ez a lelkesedés a hátralévő 12-17 évben :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése