Lilypie First Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers

2016. december 12., hétfő

Nálam ez a fogorvos leszerepelt

Magorral ma mentünk harmadszorra, hogy az utolsó fogát is betömjék. Csakhogy: mikor alvás után rásegítek a fogmosás alaposságára, mit látok? Egy kékséggel kevesebb. A múltkori tömésnek hűlt helye. A rendelőbe érve az asszisztens kérdezi, most vagyunk utoljára, ugye? Mondom neki, hogy igen, bár a múltheti tömés kiesett. Mielőtt behív, közli, hogy azért esett ki, mert a sírás miatt nyálas lett és nem kötött meg rendesen. Fogadja gratulációmat, gondoltam- nyálelszívó, papír tampon mire van?? Bent a fogorvos megnézi, én megint minden erőmet latba vetve egyedül tartom nem könnyen, de viszonylag mozdulatlanul. Erre a kedves diplomás hölgy közli velem, hogy "jó lenne megértetnem vele, hogy ne sírjon, mert ez így nem fog menni", illetve végre szólt az asszisztensnek, hogy a fehér tömést keverje, mert az jobban tart, hátha ez jó lesz.... 
Na itt megfogalmazódott bennem pár kérdés:
1. Hát mégis mi a sz.rt tanulnak???‎ Csak fúrni és tömni? Az teljesen normális, hogy a 3 éves gyerekem végig zokog v 30 percen keresztül, miután megtudja, hogy hova megyünk? (anno az én fogorvosomtól senki se félt az ovis csoportban és az osztályban sem) Semmi pszichológia nem kell?
2. Mégis mi a fenéért tömik az idióta színes tömésekkel szegény gyerekek fogát, ha az nem a legjobban tartó?
3. Miért kell foganként, hetente szívatni a gyereket, a szülőt, ahelyett, hogy esetleg 5-10percnél‎ több időt is bent töltene valaki?

Folytatás, jan.10-e után... majd valamikor kérek időpontot, ha lesz lelki erőm a negyedik, Isten verte találkozáshoz...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése