Lilypie First Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers

2013. február 3., vasárnap

Lehet, hogy nem lesz több cumi?

Mivel Zselyke nagylány, már jóideje csak alváshoz kapta meg a cumiját, ha felébredt, otthagytuk a szobájában, a kiságy szélére akasztva. Tegnap sikeresen eltüntette az utolsó MAM-os cumiját (ez volt a törpés) és bár Viktor szó szerint felforgatta a szobáját, kiságyat kihúzta, benéztünk minden sarokba, kisebb-nagyobb zugokba, nem lett meg. Tegnap este kapott végszükség esetére egyet a kezdô cumijai közül. Ezeket még a rossmann-ban vettük és bár átlagosan 4-6 hetente cserére szorult, a 2db-os kivitel ~fele annyi volt, mint egyetlen MAM cumi. De aztán dupla kuponfüzetet kaptam a dM-tôl, benne az 1,-Ft-os MAM cumis kuponnal, ráadásul a beszerzôtôl kapott "Isten hozott Zselyke" csomagban is volt 2db, így átálltunk arra. Kiderült, hogy nagyságrendekkel jobban bírja a strapát, a szilikonos is tetszett a lánynak, plusz nem volt gond az iránnyal se, nem lehetett fejjel lefelé szájba adni!
A szeretett cumi eltûnt, az új-régi viszont olyannyira nem tetszik, hogy ma este nem elég, hogy fintorgott és a szája elôtt hadonászott, mikor odaadtuk, de a kezébe se vette. Cumi nélkül tért nyugovóra.
Lehet, hogy ez egy új korszak kezdete? Jó lenne! Bízunk a nyugodt alvásban, amihez lehet, hogy hozzájárul majd az új, pihe-puha, hatalmas, de lapos, majom párna, amit ma kapott a Nagypapától, mivel az én malacosomat imádja.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése